Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Експерти PwC в Україні розробили безкоштовний довідник із податкових та юридичних питань для іноземців

Експерти PwC в Україні розробили безкоштовний довідник  із податкових та юридичних питань для іноземців

Експерти PwC в Україні розробили безкоштовний довідник – Expats’ Handbook, аби допомогти іноземцям, які приїздять в Україну для бізнесу чи з особистими цілями.

Довідник містить огляд ключових податкових та юридичних правил і вимог, про які необхідно знати іноземним громадянам в Україні, що дозволить їм почуватись комфортно та уникнути переобтяження формальностями.

Expats’ Handbook доступний онлайн багатьма мовами, зокрема, англійською, польською, німецькою, французькою та китайською, які можна обрати на сайті.

«Наша країна працює над створенням сприятливого бізнес-клімату та відкриває нові можливості для інвесторів із усього світу. На нас ще чекає певний шлях у цій подорожі, адже правове середовище в Україні - це незавершена робота, в яку вносяться зміни, що погодять її  із найкращою міжнародною практикою. Однак поки у вас є надійний путівник, який допоможе орієнтуватися у складних податкових питаннях чи імміграційних вимогах, ви будете відчувати себе безпечно», - прокоментував В’ячеслав Власов, партнер, керівник практики оподаткування та юридичних послуг PwC в Україні.

Офіційні постачальники послуг