Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Сергія Гребенюка переобрано співголовою Комітету з правової політики Палати

Партнер Астерс Сергій Гребенюк був переобраний співголовою Комітету з правової політики Американської торговельної палати в Україні (АСС), найстарішої міжнародної бізнес-асоціації в країні, що об'єднує провідні транснаціональні та українські компанії, що ведуть діяльність в Україні.

Комітет з правової політики АСС тісно співпрацює з українськими державними органами та міжнародними організаціями. Мета діяльності Комітету – проактивно реагувати на актуальні проблеми у сфері правової політики шляхом роботи над нормативно-правовими актами, покращення практик правозастосування та поширення інформації щодо кращих світових практик серед суддів та інших стейкхолдерів.

"АСС високо цінує активне залучення членів Комітету у виборчий процес. Ми сподіваємося на подальшу успішну та продуктивну діяльність цього важливого для Палати комітету", – йдеться в офіційному повідомленні Американської торговельної палати в Україні.


Астерс є найбільшою юридичною фірмою України з офісами у Києві, Вашингтоні (США), Брюсселі (Бельгія) та Лондоні (Великобританія). Міжнародний рейтинг Chambers Europe 2021 відзначає 23 юристів Астерс – найбільшу кількість визнаних дослідженням фахівців в одній юридичній фірмі в Україні.

Читайте також

Офіційні постачальники послуг