Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

SWEET.TV

Андрій Курись

Генеральний директор

SWEET.TV — національний онлайн-кінотеатр, що відкриває доступ до телебачення та фільмів для всієї родини.
На платформі представлені 260+ телеканалів у HD та 4K, серед яких: національні, фільмові, преміальні, спортивні та інші. Якість картинки значно вища, ніж на кабельному чи супутниковому ТБ. Є можливість керувати ТВ-ефіром: пауза, перемотка і запис телепрограм до 7 діб.
Також абонентам доступна широка бібліотека фільмів, яку можна дивитися безкоштовно в тарифі: 10 000+ стрічок, прем’єри, а також українські та голлівудські ексклюзиви.
Абонент може активувати свою підписку одразу на 5 пристроях, серед яких телевізор, смартфон, комп'ютер, планшет та навіть Xbox, а додаток один із найбільш дружніх на українському ринку. Сервіс працює всюди, де є інтернет.
SWEET.TV — перший український онлайн-кінотеатр, що уклав прямі контракти з Disney, Paramount, Universal, Sony та ін. саме для території України, а не для СНД. Вони відкрили можливість власним коштом створювати ексклюзивний україномовний дубляж і озвучку для культових голлівудських фільмів, що раніше її не мали, в проєкті «Hollywood українською».
У 2020 році SWEET.TV отримав нагороду в номінації «Найкращий провайдер року» від 1+1 Media Distribution.

Контакти

Адреса Вул. Василенка, 7, Бізнес-центр "Геліос", Київ 03124, Україна
Телефон +38 (050) 647-8888
Електронна пошта info@sweet.tv
Веб-сайт sweet.tv/

Новини компаній-членів

Офіційні постачальники послуг