Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Київстар зменшує вартість контрактних тарифів при купівлі смартфона

Абоненти Київстар, купуючи 4G-смартфони, можуть отримати знижку 33% на контрактні тарифні плани на 10 місяців.   У залежності від обраного тарифу, вони зможуть заощадити на зв’язку від 750 до 4000 гривень. 

«Більше 1 млн наших клієнтів вже обрали контрактні тарифи, адже це чудовий спосіб заощадити. Ми пропонуємо їм вигідні сімейні тарифи та даємо більше послуг в пакеті за менші гроші, у порівнянні з передплатою. А зараз, якщо ви купуєте собі або близьким новий смартфон, то отримаєте ще й значну знижку», – коментує Павло Даніман, директор з маркетингу Київстар.

Щоб скористатись акцією, абонентам треба зробити декілька кроків:

  • придбати будь-який 4G-смартфон у фірмовому магазині оператора або на kyivstar.ua;
  • перейти на контрактне обслуговування та підключити один з акційних контрактних тарифів «Smart»*.
  • оплатити послуги у тарифі на наступні 10 місяців вже зі знижкою.

Вартість пакета послуг у цьому випадку буде меншою на третину. Наприклад, «Smart+»  буде коштувати лише 150 гривень/місяць при звичайній ціні 225 грн/місяць. Такі знижки при купівлі смартфону можуть отримати всі абоненти Київстар, навіть якщо вони вже користуються одним із акційних тарифів. З детальними умовами можна ознайомитися за посиланням.

Серед переваг контрактної форми обслуговування: вигідний пакет послуг з безлімітним мобільним інтернетом на місяць; можливість користуватися всіма послугами у поточному місяці, а оплачувати їх у наступному, або оплачувати частинами. У контрактних абонентів вищий рівень захисту SIM-карти та номеру телефону, що особливо важливо, коли номер використовується для онлайн-банкінгу.

*Знижка дії для контрактних тарифів «Smart +», «Smart Max», «Smart Business» та «Smart Business +».

Офіційні постачальники послуг