Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Тестування світильників компанія ITW Systems на відповідність українським і європейським нормам

Потужна злива, розпечений дріт і сотня міцних ударів. Це тільки невелика частина тих випробувань, яких зазнають LED світильники ITW SYSTEMS (Інтелтек Україна) перш ніж, вийти у серійне виробництво. Зазвичай процес випробування продукції прихований від сторонніх очей та проводиться виключно фахівцями у акредитованих лабораторіях.

Цього разу ITW SYSTEMS привідкрили завісу та показали усім охочим тести, які проходять світильники їхнього виробництва.

«Ми безкомпромісно дбаємо про якість та надійність нашої продукції, а тестування наших світильників завжди відбувається лише у акредитованих лабораторіях. Основоположні принципи у наших відносинах із замовниками – це чесність, прозорість та максимальна відкритість. Саме тому ми вирішили наочно показати випробування, які проходять наші світильники. Бо можна довго розповідати про процес тестування, але краще один раз побачити, ніж сто разів почути», - зазначив засновник ITW SYSTEMS Олександр Лопатін.

Цього разу випробування проходив світильник нової серії ANTARES. Перевірку проводили у Державному випробувальному центрі підтвердження оцінки відповідності ДП “Харківстандартметрологія”. Це один з найбільших акредитованих випробувальних центрів України.

Спочатку світильник обов’язково має пропрацювати декілька годин. Згодом - в лабораторії приступають до тестувань. Перевірку на займання, наприклад, проводять випробуванням розпеченим дротом, який нагрівають до максимальної температури 12500 C. А тест на водонепроникність проводять у камері дощу - на світильник направляють потужний напір води.

Крім цих етапів, світильник проходить тест на старіння, стійкість до температурних умов, тестування на міцність, випробування електричної безпеки, кліматичні випробування, перевірку міцності поворотного механізму, світлотехнічні та колірометричні випробування, аналіз складу металу та ін. Уце оглядове відео увійшла  лише частина досліджень. В ITW SYSTEMS зазначають, що повна інформація про усі випробування фіксується у протоколі тестування.

https://cutt.ly/DlNUroM

ITW SYSTEMS – американо-українська компанія, провідний виробник енергоефективних світлодіодних (LED) систем освітлення. Компанія забезпечує комплексні рішення з впровадження енергоефективних систем освітлення, включаючи проектування та виробництво. Продукцію ITW SYSTEMS використовують такі відомі бренди як Coca-Cola, P&G, Fozzy, Nestle та багато інших. Також ITW SYSTEMS постачає системи зовнішнього освітлення вулиць, парків та інших відкритих просторів.

Офіційні постачальники послуг