Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Technologia JSC

Володимир Мерзлий

Генеральний директор

АТ «ТЕХНОЛОГІЯ» є провідним виробником упаковки для харчової промисловості. Продукцiя пiдприємства експортується в 63 країни свiту на 5 континентах. Свою історію підприємство розпочало в 1990 році.

Підприємство динамічно розвивається, щорічно демонструючи зростання обсягів промислового виробництва. АТ «ТЕХНОЛОГІЯ» спеціалізується на виробництві матеріалів для харчової промисловості, поліграфічної продукції, декоративної оболонки та мюзле для оформлення пляшок, пакетів-вкладишів Bag in Box та упаковки Super Pouch, матерiалу комбiнованого на основі алюмінієвої фольги.

Система менеджменту якості - АТ «ТЕХНОЛОГІЯ» сертифіковано за міжнародними стандартами ISO 9001, ISO 14001, FSSC 22000, ISO 45001.

Згідно з аудитом міжнародної платформи EcoVadis, АТ «ТЕХНОЛОГІЯ» визнано надійним постачальником упаковки для відповідальних ділових операцій в таких категоріях, як захист навколишнього середовища, створення гідних умов праці, чесне ведення бізнесу і безперебійне постачання продукції.

АТ «ТЕХНОЛОГІЯ» є партнером Благодійного фонду «ТЕХНОЛОГІЯ». В рамках діяльності Фонду основні кошти спрямовуються на ремонт дитячих лікувальних установ і покупку обладнання, фінансову підтримку дитячих будинків та інші соціальні програми.

Контакти

Адреса пр. Курський, 147A, Суми 40031, Україна
Телефон +38 (054) 267-1250
Електронна пошта reception@technologia.com.ua
Веб-сайт technologia-group.com

Офіційні постачальники послуг