Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Події партнерів

Навіщо Категорійний Менеджмент сучасному бізнесу?

Дата:
11 Березня 2021
Час:
17:00 - 18:30
Місце:
Онлайн
Навіщо Категорійний Менеджмент сучасному бізнесу?

11 березня 2021 17:00 - 18:30 за Київським часом (GMT +2) відбудеться перший віртуальний круглий стіл від Procurement Central (Великобританія) та IPSM (Україна), на якому професіонали в закупівлях поділяться своїми найкращими практиками. Захід проводиться безкоштовно, англійською та російською мовами з перекладом.

Усі керівники в галузі закупівель шукають метод, який забезпечить результат та додасть ваги їх закупівельній діяльності. А управління категоріями – це саме той підхід, який приносить найкращі результати.

Тож, 90-хвилинний круглий стіл на тему «Навіщо Категорійний Менеджмент сучасному бізнесу?» висвітлить проблеми та переваги впровадження Категорійного Менеджменту.

Категорійний Менеджмент: покращує відносини з різноманітними постачальниками та внутрішніми клієнтами; змінює сприйняття ролі функції закупівель в усій компанії; може зробити ваших клієнтів більш лояльними; навчить працювати з фактами і даними компанії та ринку.

Ефективний план Категорійного Менеджменту може допомогти вашому бізнесу в більш ефективній роботі з постачальниками та звільнити більше часу всередині бізнес-процесів.

Спікери:

Олена Курамшина (Україна) – директор департаменту із закупівель INTECH досвід комплексної трансформації закупівель з 2007 року в різних галузях. Керує трансформаційними проектами. Кейс "Спеціалізовані машини для шахт: успіх та помилки в реалізації стратегії категорії"

Джон Томпсон, MBA, MCIPS (Велибританія) – категорійний менеджер, з 25+ років досвіду у глобальному управлінні категоріями. Протягом своєї кар'єри він працював з лідерами в галузі промисловості, енергетики та торгівлі. Кейс "Категорійний менеджмент в дії".

Цей захід буде корисний для:

  • Категорійних менеджерів
  • Керівників функцій
  • Директорів із закупівель
  • Фінансових директорів
  • Всіх тих, хто хоче розвивати навички та отримувати знання

Організатори та модератори:

Деббі Соррелл, BSC FCIPS (Великобританія) – асоційований партнер в Procurement Central Комерційний оцінщик в Кабінеті Міністрів LinkedIn

Стівен Віллз, MBA, FCIPS (Великобританія) – засновник в Procurement Central Член Правління CIPS (Великобританія) LinkedIn

Марина Трепова, MBA (Україна) – співзасновник та СЕО в IPSM - International Procurement & Supply Management LinkedIn

Зареєструватися на подію "Навіщо Категорійний Менеджмент сучасному бізнесу?" можна тут

https://www.ip-sm.com/ua-uk-categorymanagement-in-procurement-ua

Офіційні постачальники послуг