Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Partners’ Events

Online meet up on digital transformation cases in Ukraine

Date:
February 4, 2021
Time:
3:00PM - 5:00PM
Place:
Online
Online meet up on digital transformation cases in Ukraine

4 лютого контент-маркетингова агенція  Top Lead проводить онлайн-мітап “Цифрова трансформація бізнесу та уряду: кейси”. Представники українського бізнесу продемонструють успішні кейси трансформації своїх компаній та урядових установ. 

У мітапі візьмуть участь спікери від компаній Metinvest Digital, Kernel, Interpipe та юридичної фірми AEQUO.

Теми мітапу: 

Metinvest Digital: як одна компанія трансформує індустрію. Метінвест — це група, яка входить до топ-10 гірничовидобувних компаній світу. У групі була створена окрема компанія, у якій працюють майже 900 експертів та яка драйвить трансформацію всіх підприємств групи.

Спікер - Владислав Сторчак, директор департаменту стратегії та процесів.

AEQUO: держава + хмара. Як змінюються закони щодо хмарних сервісів у державному секторі та які можливості це дає для цифрової трансформації України.

Спікер - Микита Полатайко, керівник практики IT.

Interpipe: створення виробництва, орієнтованого на клієнтів. Компанія відійшла від орієнтації на обсяг виробленої продукції та створила цифрову систему планування виробництва Smart.Factory, яка організує виробництво навколо потреб конкретного замовника і дозволяє гнучко керувати виробництвом.

Спікер - Денис Морозов, директор з фінансів та економіки.

Kernel: люди важливі. Як цифрова трансформація HR покращує employee experience 12 000 співробітників. Компанія цифровізує всю взаємодію працівника з роботодавцем та створює цифрові можливості для покращення його ефективності та для саморозвитку.

Спікерка - Наталія Кульчицька, керівниця департаменту персоналу.

Реєстрація за посиланням: https://is.gd/lCdb7U 

Також під час мітапу буде презентоване друге видання інфографічного дослідження Digital Transformation Ukraine 2020. Залишити заявку можна за посиланням https://businessviews.com.ua/digital-transformation-2020/ 

Official Service Providers