Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Interview by AmCham Ukraine President Andy Hunder for the TV Marathon “Edyni Novyny”

Interview by AmCham Ukraine President Andy Hunder for the TV Marathon “Edyni Novyny”

«Перше, що зробили компанії, це підтримка гуманітарної допомоги. На сайті Торговельної палати США є конкретна цифра – 495 мільйонів доларів США, які американський та міжнародний бізнес пожертвував. Компанії продовжують працювати в місцях, де це можливо, компанії платять податки, заробітну платню. Вже йдуть розмови про відбудову. Це буде як Фонд Маршала, де весь світ під проводом США та Великобританії буде фінансувати розбудову нової України. Весь світ зараз в захваті від мужності та відваги України, від ЗСУ, та від лідерства української держави. В світі дефіцит на хороше лідерство. Найбільше кому зараз довіряють з політичних лідерів у світі – це Володимир Зеленський”, - зазначив Андрій Гундер, Президент Американської торговельної палати в Україні, під час Телемарафону «Єдині новини» #UAразом.
Andy Hunder поділився теперішнім станом бізнесу та настроями бізнес-спільноти. Під час включення були підняті такі важливі теми як збір доказів та фіксація воєнних злочинів та злочинів проти людства, указ Президента Байдена щодо заборони нових інвестицій в росію громадянами США, відкриття портів для імпортно-експортних операцій, питання відбудови України та участі бізнесу в цьому процесі.

Official Service Providers